Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Новите санкции срещу руснаците биха подкопали духа на срещата

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Новите санкции срещу руснаците биха подкопали духа на срещата
Коментари Харесай

Песков: Американските санкции срещу руснаците ще разсеят надеждата за диалог

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

Новите наказания против руснаците биха подкопали " духа на срещата на върха " в Женева и очакванията за възобновяване на разговора, съобщи прессекретарят на президента Дмитрий Песков, написа ria.ru.
" Вероятно не е наша работа да вършим каквито и да е прогнози. Очевидно е, че другите наказания на американските конгресмени не отслабват, само че този законопроект към момента би трябвало да премине през няколко интервенции и тогава ще възникне въпрос: дали администрацията се вслуша в тези рекомендации ", сподели той...

По -рано Камарата на представителите на Конгреса одобри законопроект за изменение на бюджета за защита, който съдържа обновени наказания против руснаците. По-специално, приказваме за персонални ограничавания против високопоставени чиновници, напън върху „ Северен поток 2 “ и възбрана за покупко-продажби с държавни дългови скъпи бумаги.

След това документът ще бъде прегледан от Сената. Ако бъде утвърден от двете камари, той в статут на рекомендации ще бъде изпратен на президента на Съединените щати.

Вашингтон вкара предходния пакет от ограничавания през април. Също през юни влязоха в действие ограничения, които не разрешават на американските финансови институции да вземат участие в първичното предложение на облигации на Руската централна банка и Министерството на финансите. Конгресмените желаят да разширят глобите на вторичния пазар за рублови облигации.

Срещата сред Владимир Путин и Джо Байдън се състоя в Женева през юни. В резултат на това страните се договориха да продължат разговора по стратегическите въпроси на сигурността и след съвещания посланиците се върнаха в Москва и Вашингтон. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР